Lediga tjänster hos Eldon Installation

Teamledare Teknisk säljsupport

Eldon Installation söker en ny teamledare till vår tekniska säljsupport

Om Eldon Installation

Eldon Installation verkar inom 3 produktområden, elfördelningssystem och lågspänningsprodukter, laddprodukter för elfordon och säkerhetsskåp för datalagring. Vi erbjuder även konstruktion, montering, och utökade support- och servicetjänster.

Eldon Installation ingår sedan i våras i den privatägda Simonssongruppen och man har tillsammans med de nya ägarna startat upp en kraftig expansionsfas. Man ser stora utvecklingsmöjligheter och tillsammans har vi alla resurser som krävs för att lyckas. Eldon installation har ca 30 anställda fördelat på 2 strategiskt belägna kontor i Jönköping och Västerås.

I Jönköping finns kontor, montering och lager medan man i Västerås har kontor och montering. Regionssäljare finns bosatta ute i landet i respektive distrikt. Den tekniska säljsupportens främsta uppgift är att supporta regionssäljarna med offertarbete, teknisk kundsupport genom att hjälpa kunden att hitta rätt lösning samt övrig kundsupport och orderläggning i systemet. Teknisk säljsupport finns i dagsläget på båda kontoren.

Vill du vara med i en expansiv fas? vi söker nu dig som har förmåga och vill anta utmaningen för någon av våra nyckelroller i vår organisation. Vill du vara en viktig del och bidra till att vi kan växa vidare? Med ett resultatinriktat arbetssätt bidrar du till att öka våra affärer och stärka organisationen.

Kvalifikationer

Har du utbildning inom- och/eller har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elprodukter, centralsystem och komponenter? Du skall kunna hålla ihop vår kalkyl och offertavdelning på 3 personer tillsammans med att själv kunna kalkylera, offerera och konstruera. Meriterande är erfarenhet från elinstallation, central- och/eller apparatskåpsbyggnation samt att arbeta med CAD och/eller systemet FASTEL. Arbetet innefattar även orderläggning samt kundsupport/BackOffice.

Som person bör du vara positiv och entusiasmerande samt vara strukturerad och noggrann. Du trivs med operativa arbetsuppgifter och har god telefon- och datavana. Du kommer att ha mycket kundkontakt över telefon så det är viktigt att du tycker om att prata med människor. Vi ser även att du talar och skriver svenska obehindrat.

För ytterligare information kontakta

Mikael Lundin, Försäljningschef        070-2992032

 

Tillträde: enligt överenskommelse

 

Urval sker löpande. Vänligen skicka CV samt personligt brev till mikael.lundin@eldoninstallation.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök

Teknisk säljsupport, 2 tjänster

Eldon Installation söker medarbetare till vår tekniska säljsupport. Marknaden växer och Eldon Installation tar nya marknadsandelar samt ser det ökade behovet som kommer att vara en lång tid framöver och därför stärker man upp offertavdelningen.

Om Eldon Installation

Eldon Installation AB verkar inom tre produktområden; laddprodukter för elfordon, säkerhetsskåp för datalagring samt elfördelningssystem och lågspänningsprodukter. Vi erbjuder även konstruktion, montering, och utökade support- och servicetjänster. Med erfarenhet sedan 1922 levererar vi produkter och system av hög kvalitet till den skandinaviska industrin och fastighetsmarknaden. Eldon Installation AB är idag verksamma i Jönköping och Västerås med ca 35 anställda och har en omsättning på drygt 70 miljoner.

Bolaget är i en expansiv fas och söker nu dig som har förmåga och vill anta utmaningen för en av nyckelrollerna till vår offertorganisation. Du blir spindeln i nätet där din roll innebär att utifrån säljarnas underlag göra allt ifrån principritningar till prissättning av bestyckade ställverk och centraler. Med ett resultatinriktat arbetssätt bidrar du till att öka våra affärer och stärka organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom- eller erfarenhet av att arbeta med el/elprodukter. Meriterande är erfarenhet från att arbeta med CAD-ritningar eller systemet FASTEL. Arbetet innefattar även orderläggning samt kundsupport/BackOffice.

Som person bör du gilla teknik och siffror samt vara strukturerad och noggrann. Du trivs med operativa arbetsuppgifter och har god telefon- och datavana. Du kommer att ha mycket kundkontakt över telefon så det är viktigt att du tycker om att prata med människor. Vi ser även att du talar och skriver svenska obehindrat.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds en central roll på en arbetsplats med framåtanda och högt till tak i en spännande och utvecklande bransch. Båda våra kontor erbjuder nybyggda fina lokaler och ett gäng härliga kollegor.

Tjänsten är placerad i Jönköping eller Västerås enligt önskemål.

Lön: Marknadsmässig

Tillträde: enligt överenskommelse

Urval sker löpande. Vänligen skicka CV samt personligt brev till mikael.lundin@eldoninstallation.se

 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök

Montörer

Vi söker montörer till vårt centralmontage

Har du utbildning inom el och kan läsa montageritningar? Du är noggrann och gillar praktiskt arbete i en positiv miljö. Meriterande är tidigare erfarenheter från elinstallation, central- och/eller apparatskåpsbyggnation men inget krav.

Du kommer att vara en viktig spelare i vårt team som bygger olika typer av centralsystem och produkter för elbilsladdning bl.a.

Som person är du positiv och har lätt för att jobba i grupp.

För ytterligare information kontakta

Mikael Lundin, Försäljningschef        070-2992032

 

Tillträde: enligt överenskommelse

 

Urval sker löpande. Vänligen skicka CV samt personligt brev till mikael.lundin@eldoninstallation.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök