Eldon Installation montage

Våra produkter är användarvänliga och enkla att installera. Med egen montering har vi möjlighet att leverera färdigmonterade elfördelningar.

Eldon Installation har två montageavdelningar. Dessa finns i Västerås och Jönköping. På Eldon Installation sätter vi kunden i centrum. Vi samarbetar med lokala samarbetspartners för att minimera leveranstider och erbjuda optimala lösningar för kunden.

Montageavdelningen i Jönköping fokuserar på serieproduktion såsom lägenhetscentraler och el-uttagscentraler för motorvärmare och camping medan montaget i Västerås fokuserar på mer specialanpassade fördelningar och unika produkter. I Västerås finns en utvecklingssajt för produkter där vi arbetar för att utveckla våra produkter enligt kundens önskemål.

 

Skicka din förfrågan till: offert@eldoninstallation.se
Order: order@eldoninstallation.se  

Närmare 100 år i branschen

Sverige är ett av världens mest innovativa länder som gett världen blixtlåset, säkerhetständstickan, dynamiten, tetraförpackningen, Bluetooth, Skype och Spotify. Även inom Eldon Installation finns den svenska innovationskulturen där man utvecklats från att ha sålt rent el-materiel till smarta färdiga produkter som erbjuder maximal kundnytta.

 

Eldon Installations rötter går tillbaka till 1922.

Eldon grundades i Nässjö 1922 och hette från början Elektro Ljus & Kraft. Företaget sålde elmateriel och radioapparater och utförde elektriska installationer på den svenska marknaden.

1948, efter att ha utvecklat elektriska...

history-image