Fördelningssystem upp till 800A

Eldon Installation erbjuder fördelningssystem för olika miljöer

De olika systemen vi använder oss av är HPK, UNIK och NORMEL.

HPK är systemet som klarar att dockas med äldre system. Lösningarna används främst för att bygga ut äldre centraler. HPK är ett beprövat och gediget elkapslingssystem där gammalt går att förena med nytt.Eldon Installations fördelningssystem UNIK klarar de höga kapslingskraven upp till IP65. Detta system lämpar sig bra i tuffa utomhusmiljöer och miljöer med höga sanitetskrav.Vårt vanligaste system för inomhusbruk är NORMEL som är ett komplett, flexibelt system med flera olika typer av kapslingar upp till IP55. Systemet har en snygg design i färgen RAL9010.

Närmare 100 år i branschen

Sverige är ett av världens mest innovativa länder som gett världen blixtlåset, säkerhetständstickan, dynamiten, tetraförpackningen, Bluetooth, Skype och Spotify. Även inom Eldon Installation finns den svenska innovationskulturen där man utvecklats från att ha sålt rent el-materiel till smarta färdiga produkter som erbjuder maximal kundnytta.

 

Eldon Installations rötter går tillbaka till 1922.

Eldon grundades i Nässjö 1922 och hette från början Elektro Ljus & Kraft. Företaget sålde elmateriel och radioapparater och utförde elektriska installationer på den svenska marknaden.

1948, efter att ha utvecklat elektriska...

history-image