Ge medarbetare och kunder möjlighet att ladda bilen

Idag ökar antalet el- och hybridbilar i rask takt i Sverige. Som ett modernt företag förväntas du erbjuda dina medarbetare och kunder möjlighet att ladda sin el- eller hybridbil. Genom att installera en eller flera laddboxar eller stolpar kan ni möta behoven från medarbetare och kunder samtidigt som ni visar att ni arbetar aktivt för en mer hållbar framtid.

Smart lösning för smarta företag

Laddlösningar som är smarta, uppkopplade och med elsäkerhet i fokus. Med våra laddlösningar får du en laddade du kan lita på i alla väder. Lösningen är byggd för dagens företag och erbjuder möjligheter som t.ex.

-          Mäta dina anställdas användning
-          Möjlighet att sätta olika tariffer vid olika tidpunkter

Vi erbjuder helhetslösningar som kan innehålla såväl snabbladdare som
AC-laddare, kontakta oss så berättar vi mer.

Mät användningen - debitera som du vill

I våra laddlösningar finns det MID-godkända energimätare som mäter den exakta användningen vid varje laddpunkt. Om ni som företag enbart vill mäta användningen går det bra, vill ni kombinera med en egen tariff så kan ni enkelt göra det.

Om ni inte vill ha någon tariff under arbetstid så är det enkelt att sätta upp ett regelverk för detta, och tariffen kan istället börja att gälla efter arbetstid. Detta ger er möjligheten att öppna upp era laddpunkter efter arbetstid och därigenom tjäna pengar på er laddlösning. Betalning kan ske enkelt via bankkort eller via Swish.

Funktioner tillkommer med ett val av operatör. Ni har även frihet att byta operatör om ni så vill. Det är helt upp till er att välja vilken operatör som är bäst för ert behov.

Vår lösning är också enkel att skala upp om behovet av ytterligare laddpunkter ökar efter hand. När ni önskar kan ni komplettera med flera laddpunkter, med vår lastbalansering kan ni ha upp till 48 laddpunkter per kluster.

Laddlösningar för olika behov, från tung trafik till servicefordon

Oavsett vilka era behov är så har vi en laddlösning som passar era behov. Kanske vill ni installera laddstolpar som erbjuder laddlösningar för tung trafik som står parkerade under natten?

Eller har ni servicefordon i rörelse som behöver kunna laddas snabbt? Vi har lösningar för de flesta behov som yrkesverksamma fordonsparker har, t.ex. snabbladdare som fyller elbilens batteri 10%-80% på 13 minuter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Portabel laddlösning för flexibla behov

Med vår Move så kan ni erbjuda elbilsladdning på er byggarbetsplats eller någon annan yta där en portabel laddlösning behövs, kanske på ett event? Koppla in en 3-fas kabel i laddstationen så är ni igång. Allt är förkonfigurerat - redo att använda.

Laddare anpassad för campingar

Vår Duo Camper har två ladduttag och två CEE uttag. Varje uttag är smart och uppkopplat. I portalen kan du själv bestämma helt individuella tariffer och ni kan se användning för varje laddpunkt. Användaren kan enkelt starta laddningen av elbil eller strömförsörjning till husvagn via Swish.