Lediga tjänster hos Eldon Installation

Säljare Stockholm

Vill du bidra till samhällsutveckling i ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Eldon Installation gör du det, oavsett roll inom företaget.  Vårt arbete bidrar nämligen till en säker och energieffektiv utveckling av samhället genom att leverera elfördelningssystem, lågspänningskomponenter och laddinfrastruktur. Dessutom verkar vi inom en bransch med en spännande framtid där vår historia och engagemang är en stor styrka. Som arbetsplats vill vi vara ett bevis på god sammanhållning som genomsyras av kompetens, engagemang och stolthet är ett vinnande koncept.

Rollen

I rollen som säljare kommer du att bearbeta grossister, installatörer, industrier och konsulter avseende hela vårt produktsortimentet. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innefattar allt från att identifiera och söka upp kunder till att presentera offerter och göra avslut för att skapa goda affärer. För att nå och överträffa dina mål har du en plan för hur dina kundrelationer ska utvecklas. En viktig del är att hålla dig uppdaterad om nyheter i företagets produktportfölj, men också att hålla säljverktyget uppdaterat med dina kunder och avtal. Ditt ansvarsområde omfattar Stockholm.

 

Vi söker dig

Vi söker dig som är social, lyhörd och förtroendeingivande. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Du har god kunskap om installationsprodukter och elbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning och framgångsrikt arbetat som utesäljare tidigare.

 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och Personligt brev till info@eldoninstallation.se

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontaktperson

Vid frågor, kontakta:

Jonas Sandqvist

jonas.sandqvist@eldoninstallation.se

070-146 29 49

 

Vi ser fram emot att höra från dig!