Investeringsfri laddtjänst för bostadsrättsföreningar

Slipp kostsamma investeringar i laddlösning för er bostadsrättsförening. Med vår heltäckande laddtjänst Zimpel Charging by Eldon Installation så behöver ni varken vara teknikexpert eller oroa dig över finansieringen av laddutrustningen.

Vi erbjuder månadsabonnemang helt utan investeringskostnad vilket resulterar i att ni får tillgång till smidig och rättvis laddning i er bostadsrättsförening samtidigt som vi tar ett helhetsansvar vilket leder till en bekymmersfri laddningsupplevelse.

Rättvist

Endast användare som nyttjar tjänsten betalar för den.

Värdeökande

Laddningsmöjligheter ökar värdet på fastigheten.

Skalbart

Koppla på fler abonnemang när behov uppstår.

Enkelt

Inga komplexa frågor om teknik, finansiering och drift!

Detta ingår alltid

·         Analys
·         Installation
·         Laddbox
·         Applikation för hantering av laddning
·         Drift & Underhåll - nås via ett telefonnummer
·         Service & Försäkring
·         Betaltjänst
·         Fakturering
·         Betaltjänst & Fakturering
·         Framtidsäkrad

100% enkelt

Vi tar hand om hela installationsprocessen. Ni behöver inte oroa er för varken teknik, finansiering eller drift. När installationen är genomförd tar vi ett helhetsansvar för lösningen.

Detta i kombination med vår användarvänliga applikation leder till en bekymmersfri laddupplevelse för er bostadsrättsförening. Som en del av vårt helhetsansvar tar också hand om processen kring ansökan om bidrag via naturvårdsverket.

Rättvist mellan grannar

Endast de som behöver tillgång till laddstjänsten betalar för den. Tjänsten är uppbyggd av individuella abonnemang för de bostadsrättsinnehavande som behöver tillgång till laddning vilket uppmuntrar till medveten energikonsumtion – för en hållbar och rättvis upplevelse för alla boende i er bostadsrättsförening.

BRF Norrgården 2 valde Zimpel

"Vi på BRF Norrgården 2 valde Zimpel för att deras tjänst är en helhetslösning som är investeringsfri och bygger på en skalbar och rättvis modell där endast de medlemmar som behöver ladda sina bilar betalar för tjänsten. Föreningens ekonomi belastades inte alls och de hjälpte till med allt från behovsanalys till färdig installation. Ett rättvist system som löste alla våra utmaningar i styrelsen och föreningen."

Kartläggning

Vi börjar med en kartläggning av föreningens behov för att kunna erbjuda den bästa lösningen för er bostadsrättsförening.

Skräddarsyr

Vi presenterar en lösning anpassad efter hur många laddplatser ni behöver i föreningen, allt för att säkerställa en smidig och problemfri laddningsupplevelse.

Installation

Vi tar ansvar för att installationen sker på ett säkert sätt. Ni kan vara trygga med att er laddningsinfrastruktur är korrekt installerad. I samband med installationen så ingår också en utbildning i användandet av hårdvara och applikationen.

Underhåll

Vi ansvarar för löpande underhåll, vilket säkerställer att er laddningsinfrastruktur är i optimalt skick och alltid redo att användas.